Kom og hør Lars Christiansen, når han besøger Bylderup og fortæller om hans seneste foredrag "Efter sidste slutfløjt"

I dette foredrag åbner Lars Christiansen op for endnu flere håndboldanekdoter – og går helt tæt på! Både i forhold til sin egen karriere, i forhold til sit syn på håndbold-Danmark 2019 og nogle af nyere tids succeser, men han tager også de mere turbulente og kontroversielle perioder i dansk håndbold under kærlig behandling. Det er alt sammen noget, han som håndboldkommentator og tidligere landsholdsspiller selvfølgelig har været tættere på end de fleste.

Udover masser af sjove håndboldhistorier og smugkig bag kulisserne ved EM- og VM-slutrunder, den danske og tyske håndboldliga og livet som kendt håndboldstjerne, så åbner Lars også ærligt op for den tid, som kommer bagefter! Og ikke mindst det spørgsmål, som rigtig mange store sportsstjerner (nok flere end vi tror) slås med: Hvad så nu? For hvordan finder du retning, mening, mål og sammenhæng i dit livs nye kapitel efter den aktive sportskarriere er stoppet. Og harpiks og håndboldsko er lagt på hylden! Din hverdag og weekender er pludselig ikke længere supertilrettelagte med træning og kampprogrammer. Hvordan slår du en dæmper på stilheden efter sidste slutfljøt, som næsten larmer!

Lars lover, at det bliver både hudløst ærligt, men også super underholdende! Og så snydes du selvfølgelig heller ikke for Lars´”berømte” og underholdende speed-spørgerunder, hvor du får lov at spørge ind til hvad som helst. Men du skal også kunne tåle et kækt modsvar.

Vi åbner dørene fra kl. 18.30. Foredraget starter kl. 19.00.

 

Biletterne til foredraget kan bestilles online - Klik på linket her

Venligst bemærk begrænsede antal pladser, derfor sælges biletterne efter først-til-mølle princippet !

 

Dette foredrag arrangeres i samarbejde med Lokalbiblioteket i Bylderup Bov, Borgerforeningen samt Slogs Herreds Hus

Info:

Dato: 04-04-2019

Tidspunkt: 19:00

Pris: 140 DKK

Sted: Slogsherredsvej 20, 6372 Bylderup Bov

Tilmelding

https://billetto.dk/e/efter-sidste-slutflojt-foredrag-med-lars-christiansen-billetter-339359