Slogs Herreds Hus
 

Dilettan 2014, DSB det skete bare

 
2013
Hjælp! min kone kommer
Omdrejningspunktet for forestillingen er familien Krabbes sommerhus, hvor flere af familiens medlemmer – uafhængigt af hinanden – har planlagt at afholde en romantisk middag for 2. Dermed er der lagt op til en række forviklinger, og en forestilling hvor publikum med garanti får rørt lattermusklerne.

2012
Tyrolerekspressen

 Bylderup-bov.dk 

Er en farce af Knud Erik Meyer Ibsen.  
 
Stykket foregår i 2 togkupéer, og handler om vekselerer Walther Vielverloren, som skal til et vigtigt forretningsmøde i Hamborg. Pga. strejke i lufthavnen må han tage toget, og det behager ham bestemt ikke, at skulle følges med umulige turister. Men den smukke Hildegaard gør dog for en stund turen til en fornøjelse for Walther, og så er farcen ligesom i gang!  
 
 De medvirkende er en god blanding af garvede kræfter og debutanter: Helle Schnoor, Rasmus Jensen, Inga Christiansen, Margit Olsen, Tina Søndergård, Jesper Schnoor, Dirk Andresen, Line Iwersen, Kristin David, Carl Salomonsen, Aage Sørensen og Gerd Lorenzen. Sufflør er Dorte Schmidt og scenemestre er Henrik Nissen og Aage Sørensen.  
 
Det er et virkelig sjovt stykke, og det er jo nogle dygtige dilettanter vi har, så der venter publikum en rigtig sjov oplevelser.
 
 
Forsamlingshus, Slogsherredshus, Kulturcenter Vest | Slogsherredsvej 20, 6372 Bylderup Bov - Danmark | Tlf.: 7476 2400